Kommunicera effektivt med dina medarbetare i tamigo
Kommunicera effektivt med dina medarbetare i tamigo

I dessa tider är det viktigare än någonsin att kunna kommunicera med sina medarbetare. Förändringar sker konstant och alla inom verksamheten måste kunna ta del av den senaste informationen – oavsett om det gäller arbetspass, uppdaterade hygienpolicies eller om det finns lediga pass som behöver täckas.

 

Med tamigos kommunikationsmöjligheter kan du vara trygg med att alla dina medarbetare alltid har den senaste informationen tillgänglig. Här är fyra tips på hur du kan använda tamigo för att hålla dina medarbetare uppdaterade.

stay connected and communicate with your employees with tamigo
stay connected and communicate with your employees with tamigo
Hur du håller dina medarbetare uppdaterade

1. Använd startsidan

Startsidan i tamigo är det första alla medarbetare ser när de loggar in, så säkerställ att all viktig information samlas där. Det går att länka till externa sidor, infoga bilder och använda startsidan som en nyhetsportal, med den senaste informationen längst upp.

 

2. Kommunicera direkt till dina medarbetare med SMS och mail

Nå ut till dina medarbetare även när de inte är inloggade, genom att skicka viktig information som SMS och mail, direkt från tamigo.

 

3. Gör viktiga policies, riktlinjer och dokument tillgängliga för för alla medarbetare

Ladda upp dokument gällande de senaste riktlinjerna för hygien, kundkontakt och service. Du säkerställer att dina medarbetare alltid har den senaste versionen tillgänglig.

 

4. Informera dina medarbetare när det finns lediga pass

Behöver du extra medarbetare för en större leverans? En plan kan förändras snabbt. Låt dina medarbetare veta att det finns lediga pass att buda på. tamigo sköter kommunikationen automatiskt mellan dig och medarbetarna.

Contact us screenshot

När du bara har unga anställda är det ett stort plus att kommunikationen om schema och arbetspassbyten sker via SMS i tamigos användarvänliga app.

Anita Møllebro
Retail Design Manager, Lakrids by Johan Bülow